Nasz portal korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies. Więcej informacji

Nasz portal korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies, które pozwalają zwiększać Twoją wygodę. Z plików cookies mogą także korzystać współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Dla Twojej wygody założyliśmy, że zgadzasz się z tym faktem, ale zawsze możesz wyłączyć tę opcję w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci komputera. Więcej informacji można znaleźć na stronie Wszystko o ciasteczkach.

JĘZYK POLSKI | DEUTSCH
Nyski Kulturalny Kulturalnik
Polsko - niemiecki projekt.
Kultura, sztuka, warsztaty,
pokazy, wystawy, koncerty, folklor.
Dziś: 24. lis 2024 - Imieniny: Emmy, Flory, Romana

XIV Mistrzostwa Polski z Jajem


Fot. materiał redakcji NKK

Miasto Karpacz,  Chata Karkonoska i Karkonoska Organizacja Turystyczna  zapraszają 21 kwietnia br. w Poniedziałek Wielkanocny o godz. 13:00 na XIV Mistrzostwa Polski z Jajem.

XIV Mistrzostwa Polski z Jajem odbędą się na stoku Lodowiec i w Chacie Karkonoskiej (ul. Wolna 4).

Konkursy Plenerowe:

  • Rzut jajem w parach.
  • Rzuty jajem na odległość.
  • Konkurs „Stalowe Jajo”.
  • Rzut jajem w portret Burmistrza (konkurs płatny).
  • Konkurs  na „Osobę z Najbardziej Odległego Miejsca od Karpacza”.

Konkursy w Chacie Karkonoskiej:

  • Konkurs dla dzieci  na „Najładniejszą pisankę” i „Najciekawszą babeczkę świąteczną”.
  • Smażenie i degustacja  „GIGAJAJECZNICY” z 2014 jaj.


Fotoreportaże

Wideorealizacje

Nowości na FACEBOOKU:
Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Współpracy Transgranicznej Polska-Saksonia 2007-2013.
UE
NKK
Copyright Nyski Kulturalny Kulturalnik 2012
Wszelkie prawa zastrzeżone

Chwilówki Online Informacje Zgorzelec Agencja Social Media Wrocław

TIME: 0.2546